CRÒNICA: València Bàsquet cau davant un gran Bayern (90-79)

Per Pascual Játiva · 13 Novembre, 2020

València Bàsquet s’enfrontava al Bayern de Múnich en l’Audi Dome, un equip que està jugant molt bé i el seu marcador (5-2) així ho reflexa. L’equip taronja, per la seua part, arribava amb una situació pareguda a la classificació, amb un marcador de 4-2.

Pradilla començava el partit de titular i molt encertat, aconseguint 4 dels 9 primers punts de l’equip, que signava un parcial de 2-9 inicial. No obstant això, els alemanys començaven a despertar, Kalinic cometia dues faltes i s’havia d’anar a la banqueta i el Bayern l’aprofitava amb Lucic, remuntant el partit amb un parcial de 16-2. Al final del primer quart el resultat era de 21-18 per als locals.

En el segon quart anava a patir molt València en el rebot defensiu, i és que els alemanys van capturar fins a 9 ofensius en els dos primers quarts, cosa que va aprofitar sobretot Jajuan Johnson, amb 15 punts en la primera part. A València Bàsquet, Prepelic comandava una anotació molt repartida amb 8 punts. Al descans, el resultat era de 37-39 per als taronja.

En la segona part Prepelic anava a confirmar el seu bon partit tirant de l’equip en atac (18 punts) , i Trinchieri l’havia de parar. Aqueix temps mort serviria perquè posteriorment, el Bayern isquera tan endollat que es posava 6 dalt (61-55), i obligava a fer el propi a Ponsarnau.

Quasi va eixir un alley-oop entre Hermansson i Williams, que no va poder culminar i va provocar que el resultat mancant 10 minuts fora de 64-62.

El partit va arribar igualat als minuts finals, tan igualat que Guillem Vives, amb una safata, posava el 76-76 mancant 3 minuts per al final. No obstant això, València encadenava unes pèrdues impròpies d’un equip que vol jugar playoffs, i acabava perdent el partit per 90-79 .