CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: Un solitari gol de Joseda dona la victòria al VCF Mestalla

Per Josep Prats · 13 Març, 2021

El VCF Mestalla rebia en l’Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna al CF La Nucía. Els xics d’Óscar Fernández ja hi havien consumat el descens, però en la Segona B, cada punt és or per a la pròxima fase, la qual començarà en abril.

Igualades les forces al començament del partit, llevant d’una aproximació sense claredat del conjunt visitant, la qual va ser solventada per la defensa valencianista amb facilitat. Al voltant del minut vint, Esquerdo va fer una pared amb Carlos González perquè el jugador de Calp enviara el baló al pal. En ambdues àrees, van haver contactes, però l’àrbitre del partit va deixar seguir el joc en les dos ocasions.

Només eixir dels vestidors, William va tindre la primera de la segona mitat. L’extrem valencianista va rematar defectuosament i el porter visitant va enviar el baló a córner. Carlos González va ser el següent en tindre una ocasió. Esta vegada, després d’una gran jugada individual, va errar en el tir i el va enviar a prop de la porteria de La Nucía. Anaven corrent els minuts, i cap dels dos equips gaudia d’ocasions per a obrir el marcador. En els instants finals de partit, els xics d’Óscar Fernández buscaven el gol, tenint el control del baló i apropant-se a la porteria visitant. A dos minuts per al final, José David arreplegava un baló dins l’àrea per a rematar a la porteria de La Nucía i avançar així, al VCF Mestalla (1-0).