CRÒNICA: Un gol de Batshuayi és suficient per a guanyar a l’Ebro i passar a octaus de Copa

Per Cristian Año · 04 Desembre, 2018

Nova competició i nova mentalitat. El València rebia a l’Ebro en el partit de tornada de setzens de final  de Copa del Rei. Els de Marcelino tenien el marcador a favor després de guanyar per 1 gol a 2 en l’anada. Era un partit per a donar minuts als menys habituals i tant era així que tan sols Gameiro repetia titularitat dels qui ho feren al Bernabéu el passat cap de setmana.

Kang In Lee i Kondogbia eren dels pocs que intentaven crear perill i llançar a porteria encara que des de fora de l’àrea. La jugada més perillosa de la primera meitat seria per a l’Ebro després d’un llançament des d’uns 30 metres que treia Jaume en una bona estirada. A Mestalla ja sonaven els xiulits després de vore que l’equip no aconseguia crear perill a un rival que milita en la Segona B.

La segona meitat també arrancava amb poca intensitat però en el minut 58 el davanter belga Batshuayi aprofitava un centre de Toni Lato per a superar de cap al meta rival i posar l’1 a 0 a Mestalla. El València CF es llevava un pes de damunt i evitava clavar-se en complicacions. Minuts després Jaume evitaria l’empat traient un llançament a escassos metres d’ell. El València CF controlava el partit però sense intimidar l’àrea rival i sense crear ocasions clares.

Finalment, tot i un gran marge de millora, el resultat d’1-0 servia a l’equip per a endur-se la victòria amb un global de 3-1 i passar a la següent ronda de Copa del Rei. El València CF ja espera rival per als octaus.