ACTUALITAT  CRÒNIQUES  Sin categoría

Un empat per a tancar l’any 2019

Per Blanquinegres · 21 Desembre, 2019

En una nit protagonitzada per la pluja i el vent, el València CF buscava la victòria en l’últim partit de l’any, en un camp on no perd des de 2003. A més d’allargar la seua ratxa de 10 partits seguits sense perdre. El Reial Valladolid CF era el rival a batre.

L’inici ha estat igualat amb poques ocasions per a ambdós equips: el Valladolid ha portat la iniciativa del partit gràcies a un gran Toni Villa, mentre que el València s’encarregava de jugar al contraatac en què Dani Parejo esdevé sempre important llançant passes a l’equip al camp contrari.

A pesar dels grans errors per treure el baló jugat en defensa del Valladolid que han permés grans ocasions per al València CF, els atacs blanc-i-negres no han creat molt de perill a Masip gràcies en part a la gran actuació en defensa de Salisu. Amb un portentós físic, el jove ghanés s’ha encarregat de desbaratar totes les ocasions del València. No obstant això, les tretes de corner han estat els millors aliats valencianistes. A partir d’aquestes jugades han vingut els remats més clars, amb grans intervencions del porter català.

Així, amb poc de perill creat per part dels dos equips, han aplegat al descans amb el resultat inicial, 0 – 0.

A l’inici de la segona meitat, el València CF ha eixit dels vestidors amb intencions de guanyar el partit. Com a resultat d’una major pressió blanc-i-negra, el conjunt del Túria ha començat a tenir les millors oportunitats per fer gol.

En el minut 53, Enes Ünal ha fet gol per a l’equip val·lisoletà aprofitant un rebuig d’un xut llunyà de Sandro, però l’arbitre l’ha anul·lat per fora de joc. I més tard, en el 63, ha tingut una altra gran ocasió que Jaume ha tornat a blocar.

El canvi de Cheryshev per Rubén Sobrino en el minut 59 pareixia que marcava un canvi en el devenir del partit, ja que Soler ha passat a ocupar la posició de mig-punta. Però amb els millors moments del València, en el minut 67, Rodrigo Moreno ha sigut substituït per Manu Vallejo, aparentment, per molèsties físiques.

Sergi Guardiola ha estat l’home del partit. Ha entrat en la segona meitat substituint a Sandro, i de les seues botes han sortit les ocasions més perilloses. També el gol val·lisoletà és de la seua autoria, validat pel VAR després d’un gran dispar de falta que Jaume havia tret de dins de la porteria en el minut 84 (0 – 1). En l’últim minut del partit, Parejo ha filtrat un gran passe cap a Wass, qui ha centrat a l’àrea on Manu Vallejo ha fet el gol de l’empat (1 -1).

Així ha estat l’empat del València CF en la visita al José Zorrilla. El València suma 11 partits sense perdre, i així es acomiada d’un gran 2019 amb un regust amarg. La ratxa s’amplia a l’estadi val·lisoletà, ja que no hi perd des de 2003.