Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES

CRÒNICA: Seguim defenent el títol

Per Blanquinegres · 22 Gener, 2020

Una xicoteta insígnia daurada de campió, molta il·lusió i fins a 7 canvis per rotació han sigut les novetats amb què el conjunt blanc-i-negre ha disputat la ronda de setzens de final de Copa del Rei. Davant estava l’UD Logroñés, i el mític estadi de Las Gaunas esperava ansiós per intentar fer fora de la competició a l’actual campió.

El partit ha començat amb un gol anul·lat a Maxi Gómez en el minut 3. El jugador uruguaià havia rematat en posició antireglamentària una falta treta per Dani Parejo. Tanmateix, poc després, al minut 15, una altra vegada Maxi Gómez, aquesta vegada sí, ha avançat al València CF (0-1) després de rematar un centre de Ferran Torres.

El València CF ha sigut molt superior a l’UD Logroñés en els primers minuts. Les ocasions per als blanc-i-negres han aplegat una darrere l’altra. Al minut 20 xut un defensor local ha tret de la línia de gol un xut de Kang In. Una perillos acció que s’ha tornat a repetir cins minuts més tard, però aquesta vegada l’autor ha sigut Ferran Torres.

Però els papers es giraren en passar la mitja hora de partit. L’UD Logroñés ha començat a tenir oportunitats, la més clara ha sigut un rebuig de Mangala que ha estrellat un baló al travesser de la porteria de Jaume en el minut 40.

Així, amb ocasions valencianistes al principi, però amb més perill logronyés a partir del minut 30, han aplegat els equips al descans 0-1.

Fins al minut 65, el partit ha estat dominat per l’UD Logroñés. Tot i que ambdós equips han tingut algunes ocasions, les més clares han vingut de les botes dels riojans gràcies a la major intensitat amb què han eixit.

Celades ha introduït al camp a Coquelin en detriment de Kang In al minut 63. Aquest canvi ha funcionat a la perfecció, ja que amb l’entrada del francés, el València ha aconseguit tenir major presència física al centre del camp i, així, ha recuperat el domini del partit.

La sentencia no ha aplegat. Carlos Soler, Maxi Gómez i Ferran Torres han tingut ocasions claríssimes per a ampliar la ventatja, però el porter de l’UD Logroñés ho ha impedit. Fins i tot, Gameiro ha tingut un dispar que se’n ha anat contra el pal en el minut 84.

Així ha estat la victòria del València CF contra l’UD Logroñés en la visita a Las Gaunas per 0-1. El club blanc-i-negre avança així cap als huitens de final de la Copa del Rei per a seguir defenent el títol. El sorteig es realitzarà el divendres 24, i el partit es jugarà 28, 29 o 30 de gener.