CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Mestalla somia amb els huitens

Per Josep Prats · 05 Novembre, 2019

València i Lille s’enfrontaven a Mestalla en una nit màgica de Champions que decidiria el futur d’ambdós equips a la màxima competició continental.

Els homes de Celades començaren dominant el partit, però el Lille aconseguia arribar a la porteria de Cillessen molt fàcil amb tirs allunyats de Yazici. Fregant la mitja hora de partit, el Lille s’avançaria en el marcador amb gol d’Osimhen després d’un rebuig al mig del camp, el qual va afavorir el davanter visitant (0-1). Per si pasava poc, Cheryshev es va haver de retirar lesionat.

Només començar la segona mitat, Parejo va tindre un bon llançament de lliure directe, però va ser despejat per Maignan amb els punys. Celades va buscar amb l’eixida de Vallejo nous aires per a intentar buscar l’empat. Complida l’hora de partit, Parejo va igualar el marcador després de convertir un penal per mans de Fonte (1-1). A la recta final de partit, arribaren els minuts bojos del València. En tres minuts, Soumaoro en pròpia porta i Kondogbia amb un golàs de trenta metres, feien el 3-1 que pareixia sentenciar als francesos. Amb el temps complit, Ferran va remarcar la victòria amb un altre golàs després d’una gran passada de Rodrigo (4-1).

Amb esta victòria, el València CF continua tercer amb 7 punts després que Ajax i Chelsea empataren a 4 a Stamford Bridge.