+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA Llosetense-VCF Mestalla: Punt molt treballat del Mestalla (1-1)

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2015

L’Acadèmia GloVal ha tornat amb el VCF Mestalla. Els xics de Curro Torres han deixat darrere ja la pretemporada per posar hui el primer peu a al llarg camí que és el Grup III de la Segona Divisió B, de fet, el filial valencianista és el primer equip, a banda, del primer equip, que ja es troba clavat de ple en la Lliga.

Este camí arrancava a ‘Ses illes’. El filial blanquinegre ha tingut que començar lluny de l’Antonio Puchades, concretament a l’Estadi Es Puig de Lloseta, una població de Mallorca on enguany regressava a esta competició el CD Llosetense.

Amb la força que dóna començar amb la teua afició i el fet de regressar a la categoria de bronze del futbol al nostre país, el Llosetense, colpejava ràpidament fent el primer gol de la primera part. Els balears s’avançaven a partir de la pilota parada. Mairata de cap, al 5’ signava l’1 a 0. Tot i el colp del gol tan matiner, tant com el partit, el Mestalla va tractar de reaccionar. Nacho Gil va ser el que més prop va estar d’aconseguir-ho. Per dos voltes, el jove canterà, va tractar de fer el primer que posarà la igualtat al partit. Un poc més espectacular podia haver sigut l’ocasió de Carlos Soler, si la seua treta de cantó haguera acabat en gol olímpic. El Llosetense per la seua part, tractava d’ampliar el resultat aprofitant pilotades llargues. Afortunadament, després dels primers 45 minuts de partit el marcador no va patir variació i el descans arribava amb el Mestalla baix del marcador, per la mínima.

Curro Torres des de ben prompte volia ritme per abastar l’empat el més ràpid possible. Així pues, arribava la primera substitució del partit. Fran Navarro, davanter que l’any passat competí al Juvenil B, entrava per Toni Martínez. Al 7 de la segona part Victor Ruiz va a tornar a tindre als seus peus l’empat, però el seu xut va acabar eixint desviat. Encara que la defensa local no ho feia fàcil per als valencianistes, Fran Navarro, que havia entrat a la segon part, era qui signava l’empat a 1, després de que el porter del Llosetense errava. Amb el primer objectiu abastat, l’empat, ara el Mestalla continuava buscant el premi gros, la victòria a esta primera jornada. Curro Torres va insistir, movent la banqueta per tractar de certificar la remuntada. Finalment, després dels primers 90 minuts oficials de la temporada, el VCF suma un bon punt, que ben be podia haver sigut més de no ser per el porter dels locals, d’ahí que el regust siga un poc de decepció. La Lliga tornar la setmana que ve a l’Antonio Puchades. El Mestalla s’estrenarà en un derbi davant un dels que apunta a favorits de la categoria, Huracán València (dissabte a les 19h).