+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA FC Köln 3-2 VCF: Nuno continua sense donar en la tecla

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2015

El València CF regressava al 3-5-2 per enfrontar-se al FC Köln a la segona jornada de la Colònia Cup. Als primers minuts els conjunt blanquinegre pareixia oblidar-se de la gris actuació protagonitzada ahir davant el Porto. L’onze que botava al verd sorprenia per les ales, hui ocupades per Bakkali i Feghouli. Arribats als 20 minuts el VCF perdia força quan arribaven els primers gols del conjunt local. Al 19’ Hosiner aprofitava una errada de Vezo per afusellar a Jaume sense cap oposició. 4 minuts més tard, Vogt de cabotada s’avançava a Negredo, el seu defensor, i feia el 2-0. 22’ minuts de joc i tot i la bona arrancada valencianista les errades defensives condemnaven als de Mestalla. Apunt va estar d’arribar la sentencia del Köln, però primer el travesser i seguidament el cap de Jaume evitaren el mal major.

Si mal anaven les coses defensivament, no molt millor marxaven per davant. A la mitja hora de partit el VCF xafava àrea amb perill. Negredo estavellava la pilota al travesser després de la bona centrada de Bakkali.

Amb el poder de la pilota, el conjunt de Nuno tractava de asserenar els ànims després dels dos colps patits quasi de forma consecutiva. Prop del descans, al 41’ el VCF retallava diferències fent el 2 a 1 signat per, el hui capità, Javi Fuego. Fuego s’aprofitava de dos pilotes estavellades a la porteria, primer per la falta botada per De Paul i segon per la cabotada de Mina, i a la tercera finalitzava clavant la pilota al fons de la xarxa. Abans del descans, Negredo ben be podria haver igualat el partit si haguera aprofitat la centrada per terra de De Paul.

Amb el primer temps complit, el VCF marxava cap als vestidor amb les sensacions revertides tot i els dos fort colps patits amb els gols dels locals.

Sense cap canvi a les files valencianistes, la força dels últims minuts de la primera part van difuminar-se amb l’inici de la 2a part. Als 5 minuts de la represa el VCF encaixava el tercer de la vesprada. La vergonya creixia al camp i l’home amb més cor i capacitat per donar la volta a la situació, era Javi Fuego, qui amb el braçalet de capità agafava les responsabilitats per servir-li en safata el segon gol valencianista a Álvaro Negredo. Negredo punxava la pilota servida pel ‘18’ blanquinegre i per dalt superava a Kessler. Minut 55, 3-2.

Amb més cor que altra cosa el VCF tractava de igualar el partit. Apunt va estar d’aconseguir-ho Vezo rematant des de segon pal que va repel·lir bé, el meta alemany. El partit entrava en la fase de les substitucions. 7 per part del Köln, 3 per el València. Alcácer, Danilo i Cancelo entraven al partit per Bakkali, Zahibo i Feghouli. Nuno mantenia l’esquema tàctic emprat des de minut 1. Alcácer i Negredo actuarien els 20 minuts que faltaven junts, buscant revertir el marcador.

Finalment, després dels 90 minuts, el VCF tancava la seua setmana a Alemanya amb altra derrota més. 3-2 superava el Köln als de Mestalla. 2 partits, 1 empat i una derrota amb massa errades defensives, perdent l’essència defensiva que fins al moment estava sent l’únic punt positius dels de Nuno a esta pretemporada. Toca regrés a la Capital del Túria per preparar el que serà l’últim partit de preparació abans del moment de la veritat.