Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES

CRÒNIA: El València CF perd 2-1 a Mendizorroza tot i avançar-se en el marcador

Per Cristian Año · 05 Gener, 2019

Després d’unes vacances per Nadal, el València CF viatjava a Mendizorroza per a enfrontar-se a un Alavés que no coneixia la derrota en el seu estadi. Marcelino eixia amb un XI poc comú a causa de les lesions i sancions que arrossegava l’equip.

El València CF començaria en bon peu aconseguint avançar-se en el marcador al minut 13. Dani Parejo posava el 0-1 al marcador després d’un llançament de falta directa des de fora de l’àrea. Però poc anava a durar l’alegria perquè al minut 20 els locals aconseguien superar a Neto i empatar el partit. Una mala defensa en la treta d’un córner deixava un baló mort en l’àrea que aprofitava Borja Bastón per a enviar-lo al fons de la porteria.

El partit es convertiria en anades i tornades constants amb ocasions per a ambdós equips. Quasi en el descans, amb un contraatac de llibre, Rodrigo estava a punt de fer el segon, però el baló se n’anava pels pèls. En canvi, l’Alavés si que aconseguiria fer el segon abans del descans amb el temps ja superat. Altre baló que quedava mort en l’àrea i rematava Tomàs Pina per a remuntar el partit. El València CF necessitava reaccionar per a poder guanyar el partit.

Ja en la segona meitat, els d’Abelardo tindrien una doble ocasió que salvava Neto amb una bona mà. El València CF buscava l’empat però sense cap ocasió clara. Un tir de Santi Mina i altre remat de Rodrigo seria el més perillós de la segona part, encara que no clavaven en problemes a Pacheco. En els últims minuts l’equip apretava i buscava desesperadament la porteria rival, encara que no xutaven ni entre els 3 pals. Finalment, l’Alavés aconseguia la victòria després de remuntar un gol de falta del capità Dani Parejo. Altra ocasió perduda i més punts que es queden pel camí.