ACTUALITAT  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El València Mestalla no defrauda (4-0)

Per Alex Alfaro · 18 Septembre, 2021

Buscava el València Mestalla la tercera victòria consecutiva en el que portem de campionat, després de les reeixides contra Orihuela i Castelló. Al davant un Olimpic que va descansar en la primera jornada i va véncer al Jove Espanyol per 1-0.

El Mestalla que no variava ni un sol jugador respecte a la segona jordana. Per tant onze tipus d’Angulo amb Charly, Ivan Muñoz, Adri Gómez, Hugo González, Alemañ, Alberto Marí, Gozálbez, César Tárrega, Jose David, Fran Pérez i Mosqeura

Com està sent habitual durant la temporada, el València Mestalla va començar el partit com un autèntic bou. Primera jugada del partit i el ja estava per davant. I com no havia de ser Hugo González, qui està demostrant un nivell extraordinari durant aquest començament de temporada.

Durant els primers compassos va ser clar el domini del València Mestalla en el partit, i Alberto Marí la tenia per a fer el 2-0 en mà a mà, encara que en l’últim moment es va esvarar i no va poder colpejar la pilota en condicions. Alberto Marí la tornaria a tindre enviant la pilota al pal, encara que la jugada estava anul·lada per fora de joc.

Prova de la bona defensa del València Mestalla, la primera ocasió d’ells no arribaria fins al minut 28 de partit, quan la pilota es passejava per l’àrea xicoteta sense trobar cap rematador. Encara que el Mestalla no perdia el temps, i només dos minuts després muntava una rèplica rapidíssima que es perdia per damunt de l’arc.

Les fallades del final valencianista feien que la diferència fora d’únicament d’un gol, i això és una cosa molt perillosa en una categoria com aquesta. L’Olimpic marcava, però gràcies als astres el col·legiat assenyalava una falta sobre Iván Muñoz.

La segona part començava sense canvis, encara que no tardaria molt a entrar Javi Guerra al terreny de joc. Malgrat alguna tíbia arribada de l’ Olimpic, hui el València no es volia marxar a casa sense els 3 punts. En el 70 marcava Gonzálbez després d’una meravellosa jugada.

La festa continuava en el Puchades. Després d’una doble ocasió malgastada, encara hi hauria temps per a un tercer tant i així sentenciar el partit. Fran Pérez anotava i repetien golejadors respecte a l’últim partit.

Ja en el temps de descompte marcaria Bashiru per a sentenciar el partit. El partit acabava amb un gol que anulava l’arbitre per fora de joc. Al cap i a la fi, tercera victòria i tercera golejada del València Mestalla. El próxim partit serà enfront el Jove Espanyol.