CRÒNICA: El Vàlencia CF trau un valuós punt del Camp Nou

Per Cristian Año · 02 Febrer, 2019

Visitava el València CF el Camp Nou després de superar al Getafe en una nit èpica de Copa del Rei i clavar-se en semifinals. Enfront, un FC Barcelona que venia també de golejar al Sevilla, demostrant ser un dels millors equips d’Europa.

El partit no arrancaria gens malament per als de Marcelino. Parejo tindria la primera al minut 2, però Ter Stegen evita el gol i Cheryshev enviava el rebuig al pal. El conjunt català també buscava la porteria de Neto, però sense perill. Messi avisava des de fora de l’àrea i també amb un llançament de falta, encara que no agafaven porteria. A poc a poc anaven jugant més a prop de l’àrea, amb xuts perillosos de Suárez i Coutinho. Però en el 23, en un contraatac liderat per Rodrigo, el València CF s’avança al Camp Nou després d’una gran assistència de l’hispa-brasiler i una genial definició de Gameiro.

I 10 minuts després arribaria altra alegria. Sergi Roberto derribava a Wass dins de l’àrea i l’àrbitre xiulava pena màxima. Parejo, especialista a baló parat, superava a Ter Stegen i posava el 0-2. Abans del descans, els de Valverde també tindrien l’oportunitat de marcar des dels 11 metres, i Messi no perdonava. A la mitja part, el València CF marxava a vestidors amb el resultat favorable.

Ja en la segona meitat, els locals començaven amb una marxa més amb un xut de Messi que avisava a la defensa blanc-i-negra. El domini dels culés era absolut, tocant i tocant sense deixar respirar a un València que tan sols es dedicava a defendre. Rodrigo tindria l’1-3 en un contraatac però Ter Stegen li parava els peus i en la següent jugada, Messi empatava el partit i feia el 2-2. Els de Marcelino continuaven buscant la victòria però el cansanci es feia notar cada vegada més.

Finalment, tot i haver pogut trencar el partit qualsevol dels dos equips, el duel acabava amb un empat a 2 i sumant un punt al Camp Nou, un dels estadis més complicats de La Lliga. Ara, a pensar ja en la Copa del rei.