ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València Bàsquet s’ofega en França

Per Jaime March · 21 Gener, 2021

El ASVEL Villeurbanne i el València Básquet es veuen les cares en la vigésimoprimera jornada de la Turkish Airlines Euroleague. Prepelic i Dubjlevic, baixes a l’equip taronja. Noua baixa a l’equip lionés.

Les cistelles de qualitat de Kalinic inauguraven el partit. Ràpidament, Yabusele contrarestava aqueixes cistelles amb bones accions individuals. Bako aportava punts interiors, però Labeyrie els retornava i s’arribava igualats al final del primer quart (17-17).

Howard aprofitava el poc encert de l’equip valencià per a obrir una xicoteta bretxa de 5 punts. L’entrada de Marinkovic no frenava el parcial francés que augmentava amb cistelles de Yabusele i Ligthy. Kalinic i Williams ho maquillaven una mica abans d’anar al descans (40-34).

Tres triples del València Básquet donaven la volta al marcador per a situar el +1 taronja. Hayes i Kahudi tornaven a endollar al seu equip perquè no es fora del partit. En l’últim minut un parcial de 5-0 a favor de l’equip francés decantava el quart per a anar-se’n 7 a dalt a l’últim quart (61-54).

València no reaccionava i Asvel ho aprofitava de la mà d’un encertat Howard. L’aler francés va estar encertat en aquests minuts i el seu equip el va notar. Stratzel i Walton Jr posaven més avantatge en el marcador. València va intentar remuntar, però l’equip francés ho va impedir coste el que coste (90-77).