Eva Tortajada , 28/03/2024

Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES

CRÒNICA: Derrota per la mínima davant la Juventus i eliminats de la Champions League

Per Cristian Año · 27 Novembre, 2018

Era el partit més important de la temporada per al Valencia CF. L’equip viatjava a Torí per a enfrontar-se a un dels equips més forts del moment, l’actual líder de la Serie A, la Juventus. Centenars de valencianistes s’havien desplaçat fins a Itàlia per a caminar amb el seu equip, i tot apuntava a una nit europea màgica.

Els primers minuts eren de domini local, atacant per la banda de Cristiano i buscant balons a l’àrea. El València CF aguantava en el seu camp i es mostrava seriós en defensa mentre que a l’hora d’atacar no acabava de trobar espais i perdia massa ràpid el baló. Neto, tot i tindre molta feina, acabava la primera meitat sense necessitat de lluir-se. Els de Marcelino tan sols vivien del contraatac però els rivals es replegaven ràpidament i els deixaven sense opcions.

Al descans el partit seguiria amb empat a 0, encara que Diakhaby, després de la treta d’un córner, haguera pogut posar el 0-1 al marcador després d’un gran remat. El porter rival treia de baix dels pals i evitava que el marcador es menejara. Encara quedaven 45 minuts al davant on el València CF intentaria buscar el gol, ja que la victòria era més que necessària per als nostres.

La segona meitat anava a començar en el mateix guió, però el gol anava a arribar. Cristiano Ronaldo, en el minut 59, es desfeia de Paulista amb una bicicleta i creuava el baló per a regalar-li un gol a Mario Mandzukic, que posava l’1 a 0 a l’Allianz Stadium. Dos minuts després marcava Diakhaby, però amb el braç… L’àrbitre anul·lava el gol i li mostrava la groga al central per rematar a porteria de forma invàlida un centre de Dani Parejo.

El València CF no abaixava els braços però els minuts passaven i no creaven perill, tan sols alguna aproximació aïllada dirigida per Guedes. A l’equip li costava molt acabar jugades, i ni Gameiro ni Batshuayi estaven tampoc encertats. Tampoc Carlos Soler, que ho intentava en un rebuig però el baló no agafava ni porteria. Els de Marcelino acabaven perdent per 1 gol a 0 i eliminats de la Champions League després que l’United marcara el en 91 i guanyara al Young Boys.