La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coquelin: “Em penedisc de no haver vingut abans al València”
,

Coquelin: “Em penedisc de no haver vingut abans al València”

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Francis Coquelin és nou jugador del València CF. El mig centre francés, procedent de l’Arsenal, ja ha sigut presentat com a nou jugador del conjunt blan-i-negre, i ho ha fet just abans de ficar-se a les ordres de Marcelino García Toral per primera vegada. Coquelin és el segon fitxatge d’este mercat d’hivern després de Luciano Vietto, i és molt probable que ja siga convocat per a jugar el partit de dissabte davant el Dépor. Estes han sigut les primeres paraules de Coquelin, que durà el 17,  com a valencianista.

 T’ha cridat Marcelino per a vindre? Hi havia opció de vindre cedit o directament era traspàs?

Sí que em va cridar Marcelino. L’opció del traspàs m’agradava molt per la meua edat, per a tindre estabilitat i nous reptes. Era el millor.

Què coneixes del València? Has parlat amb Gabriel?

Sí, he parlat amb Paulista, amb Mustafi també, amb jugadors com Bellerín o Monreal, però sobretot amb Cazorla sobre Marcelino, i tot el que m’han dit ha sigut molt, molt positiu.

Esperes tindre moltes oportunitats? T’agradaria ser titular? Vens a ser el substitut de Kondogbia?

Cal valorar molt el que ja ha fet l’equip. Parejo i Kondogbia han jugat molt bé. Tinc moltes ganes de jugar, d’ajudar, però he d’adaptar-me jo a l’equip.

T’han avisat que els àrbitres permeten menys que a Anglaterra? Vas a tindre problemes?

No, que va, açò no és un problema. Crec que em m’adaptaré bé. El president ja m’ha avisat i no crec que siga un inconvenient.

Com et definixes com futbolista?

Em considere un mitjà defensiu, recupere bé la pilota i sé moure-la, però la primera és la meua qualitat principal.

Quan saps de l’interés del València?

Ja va haverun interés este estiu, però en el meu cap volia seguir en l’Arsenal, ara el València seguia interessat en mi, i la veritat, quasi que em penedisc de no haver vingutn abans. Estic molt content.

Què et va dir exactament Cazorla del València i de Marcelino?

Em va dir que és un club excel·lent, que no em penediria. De Marcelino em va dir que és un gran entrenador, una gran persona. Respecte molt a Santi i les seues paraules van ser un plus per a arribar al València.

Tens pressió per la bona temporada de tots els fitxatges del club fins ara?

No, pressió no. El club ho està fent molt bé. Sé molt bé on vinc. És normal que els jugadors que venen ací, siguen molt bons, és un gran club.

Podries jugar el dissabte ja?

Clar que sí, si l’entrenador ho necessita, estaré encantat de jugar.