La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix les persones que podran accedir a la junta d’accionistes
,

Coneix les persones que podran accedir a la junta d’accionistes

COMPARTIR

728-90

La pròxima junta d’accionistes es troba molt a la vora. Després de l’aprovació del canvi de requisits per a accedir, seran pocs els valencianistes/accionistes que tindran el privilegi d’assistir a la junta. Fins a la temporada passada era un dels pocs moments de l’any on l’aficionat del carrer tenia l’oportunitat de protestar en la cara de Meriton, preguntar, emprenyar i votar (encara que el vot en contra no servira per a res a causa de la majoria aclaparadora).

Meriton

Com a màxim accionista, Meriton té complet dret a poder accedir a la junta d’accionistes. És més, l’aprovació dels diferents punts del dia depenen exclusivament dels seus vots.

Associació del xicotet accionista

L’associació del xicotet accionista, encapçalada per Vicente Vallés, tindrà accés a la junta d’accionistes a conseqüència de la delegació d’accions. Recentment van arribar a un acord de col·laboració amb el club, per la qual cosa no és difícil d’intuir com serà la seua línia d’actuació durant la pròpia junta.

Sesé

Antonio Sesé, el que fora conseller del club, és el segon màxim accionista del València, i una de les veus més crítiques amb Meriton. «Hem comprat un nou paquet d’accions per a garantir-nos l’assistència a les juntes i continuar fent oposició a la nefasta gestió de Meriton i el seu consell d’administració», explicava

Manuel Llorente

L’expresident del València és un altre dels grans noms que té garantida l’entrada a la junta d’accionistes. Durant els últims mesos també va estar en la premsa a causa dels diferents intents de compra pel club.

Llibertat VCF

Fins a que es produisca l’ampliació de capital, Llibertat VCF compta amb el 1% de les accions del club. Per tant, serà altra de les veus que puguen fer oposició a Meriton a la Junta d’accionistes

Altres accionistes que puguen agrupar

Sempre quedaoberta l’opció de que xicotets accionistes puguen agrupar accions i asistir a la junta. No obstant, aquestos són els grans nombres que tindràn accés a la junta.