La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix com pots guanyar diners amb el nou patrocinador del València
,

Coneix com pots guanyar diners amb el nou patrocinador del València

COMPARTIR

728-90

2021 està sent l’any on les criptomonedes estan arribant a tots els punts. Des de la crisi del coronavirus en 2021 no han fet res més que créixer, fins a arribar fins i tot a un 1000% de rendibilitat, com és el cas de Cardano (ADA). El futbol no podia ser un camp que es quedara al marge. Amb l’arribada de Chiliz les criptomonedes futbolístiques són ja una realitat.

Què és Chiliz?

Chiliz és una altra de les moltes criptomonedes que es poden adquirir. Es tracta d’un actiu digital (no físic) el qual permet un elevat nombre de transaccions de manera segura i instantània. A més, la majoria d’elles estan descentralitzades, és a dir, que no depenen de cap estat ni organisme.

El preu d’aquestes monedes varia amb el temps amb una gran volatilitat. Perquè els nostres lectors ho puguen entendre, funciona com les accions d’una empresa. A major demanda, el preu puja permetent als que havien comprat aquesta moneda obtenir una rendibilitat per a la seua posterior venda. Òbviament, una major demanda dependrà de les notícies positives o negatives que es produïsquen entorn a la moneda. Un exemple senzill és el d’Elon Musk, que amb un sol tuit va ser capaç de fer caure a Bitcoin en més o menys el 20% del seu valor.

Chiliz funciona dins de la xarxa d’Ethereum (una altra criptomoneda). Malgrat això, a més d’especular amb el seu valor, té altres funcions. La més important és permetre als aficionats la participació dins de les accions del club. Chiliz se separa en tokens personalitzats per a cada club, i l’obtenció d’aquests tokens tindrà un cert valor. Segons ha comunicat el València, farà diferents enquestes entre les quals únicament podran participar els qui tinguen aquests tokens. A major número, major força en la votació. Encara es desconeix que tipus de votacions introduirà el València.

Com guanyar diners?

L’única manera de guanyar diners amb aquesta plataforma és que el valor del token del València augmente. No obstant això, amb la dinàmica actual de l’equip seria perdre els diners. Aquest mètode s’ha implementat en altres clubs com la Juventus, el Manchester City, Barcelona o el Reial Madrid. De moment sembla que no hi ha molta confiança per part dels aficionats en aquesta nova tecnologia.

Si analitzem per exemple el token de la Juventus, amb la caiguda massiva del mercat de les criptomonedes el seu valor des de maig ha disminuït en un 68%. Estarem atents al rendiment del token del València. La gràfica no , i serà un altre nou indicador de la gestió de Meriton al València.

No obstant això, és important recalcar que el mercat de les criptomonedes és un dels més inestables, i ni molt menys es tracta de diners senzills. Existeixen grans possibilitats de perdre la inversió. Únicament exposem un mecanisme que ofereix el nou patrocinador del València