La millor informació del ValènciaCF en valencià

Comprova el teu dècim de la Loteria de Nadal
,

Comprova el teu dècim de la Loteria de Nadal

COMPARTIR

728-90

La Loteria de Nadal de 2020 s’ha celebrat durant el matí del 22 de desembre a Madrid, com és habitual, tot i que este any s’ha hagut de celebrar amb unes mesures diferents degut a la Covid 19, que ha privat al públic de poder assistir. Com sempre, la sort s’ha repartit per tot el país, però a la Comunitat Valenciana ha tingut presència tant el gros com el segon i tercer premi.

EL GROS

El premi Gros de la Loteria de Nadal 2020, el qual és de 4 milions d’euros a la sèrie, és a dir, a 400.000 per dècim o 20.000 per cada euro jugat, ha caigut en algunes localitat valencianes. A més a més, cal recordat que l’última xifra del gros ha caigut en set i, per tant, totes les persones que tinguen una papereta que acabe en eixa xifra tindran dret a la devolució. La xifra del gros del sorteig de la Loteria de Nadal de l’any 2020 ha sigut el 72.897.

El gros de la Loteria de Nadal de l’any 2020 ha caigut en gran part de la Comunitat Valenciana. En esta ocasió, el 72.897 ha caigut en València, Xàbia, Alfara del Patriarca i Oliva. Enhorabona als afortunats!

EL SEGON PREMI

Per altra banda, el segon premi, que repartix 1,25 milions d’euros al bitllet, és a dir, 125.000 euros per dècim jugat o 6.250 euros per cada euro, també s’ha repartit per diverses localitats de la Comunitat Valenciana. La xifra ha sigut 06095 i ha tingut presència a Gandia, El Pinós, Alacant, Crevillent, Elda, Callosa del Segura i Manises. Cal recordar que a Manises també han tocat diversos premis més, entre ells dos quarts premis i un quint.

EL TERCER PREMI

El tercer premi, que aporta 500.000 euros, la qual cosa serien 50.000 euros per a cada dècim, també ha tingut presència a terres valencianes. Els guanyadors seran premiats amb 2.500 euros per cada euro que s’haja jugat. El tercer premi ha sigut el 52.472. Aquest premi ha caigut en la Comunitat Valenciana, concretament en Torrevieja en la província d’Alacant. En este lloc ja havia caigut també el cinqué premi. Enhorabona als afortunats!