La millor informació del ValènciaCF en valencià

Complicada visita al Divina Seguros Joventut
,

Complicada visita al Divina Seguros Joventut

+
COMPARTIR
330-120

Autor: Josep Prats

València Basket comença la Liga Endesa en 2019 visitant l’Olímpic de Badalona en un enfrontament directe entre dos equips que lluiten per a aconseguir una plaça en la pròxima edició de la Copa del Rei. Un triomf taronja a Badalona mantindria viva una dinàmica positiva en l’actual temporada que ja és de nou triomfs seguits. Eixa victòria no classificaria de manera directa als valencians, però suposaria un pas endavant per a aconseguir el bitllet cap a la Copa del Rei. Els homes de Jaume Ponsarnau tractaran de canviar la seua mala ratxa en la pista del Divina Seguros Joventut, on ha perdut en les seues últimes dues visites i on Rafa Martínez podrà convertir-se en el màxim anotador del club en Liga Endesa. Es mantindran les baixes de Fernando San Emeterio i de Sergi García. No obstant això, tornarà a la convocatòria Antoine Diot.

Divina Seguros Joventut rebrà a València Basket en el seu millor moment de la temporada, amb tres triomfs en els últims quatre encontres, per a mantenir-se ficat de ple en la lluita per la Copa del Rei. L’equip català està empatat amb l’equip que marca el tall i s’ha fet fort a l’Olímpic, on els seus dos últims encontres ha guanyat a Unicaja i Iberostar Tenerife. A més, Divina Seguros Joventut compta amb un dels jugadors més determinants de la Liga Endesa, Nico Laprovittola, que està entre els millors anotadors i és el millor assistent de la Liga Endesa. L’únic dubte per al conjunt de Badalona és el de Simon Birgander, que arrossega molèsties al genoll.

Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia de l’encontre que “hem d’entendre que serà un partit de quaranta minuts o més molt dur. Hem de sobreposar-nos o buscar la forma de jugar contra la seua duresa i trobar la nostra inspiració, el nostre joc i als nostres jugadors. I tindre un bon nivell defensiu. Tal vegada no puguem tindre el seu nivell de duresa però sí un nivell d’activitat, d’intensitat i de concentració que ens permeta a partir de la defensa tindre el ritme del partit. Divina Seguros Joventut és un equip que està mostrant un nivell competitiu molt alt i molt bo. Especialment a casa però no només a casa”.

Foto: Miguel Ángel Polo