La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cimera a Jeddah per a renovar a Garay
,

Cimera a Jeddah per a renovar a Garay

COMPARTIR

728-90

A la carrera contínua el president del València per a tancar les negociacions de la renovación de Ezequiel Garay. Anil Murthy, que es troba a Gidda, ciutat on s’està disputant les semifinals de la Supercopa d’Espanya, té la intenció de tornar amb els concerts del jugador bastant avançades.

Els pensaments per part del club és acontentar el defensor argentí observant el gran rendiment que ha tingut des que va arribar a la ciutat del Túria però sense oblidar els seus 33 anys d’edat. Per part seua, l’ex-jugador del Racing de Santander o Reial Madrid, entre altres, pretén signar dues temporades més a pesar que el desig del València és oferir-li una temporada més altra opcional depenent el nombre de partits, segons apunta el periòdic Marca.

Garay ha disputat aquesta temporada 21 partits dividits en 15 en la Lliga, cinc en Champions League i el que va jugar, ahir mateix, enfront del Reial Madrid en les semifinals de la Supercopa. L’argentí va signar pel València, com a recanvi de Mustafi, per una xifra de 24 milions d’euros.