La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen: “Vindre al València és un pas endavant”
,

Cillessen: “Vindre al València és un pas endavant”

COMPARTIR
330-120

El València continua amb les presentacions dels seus nous jugadors, si ahir va ser el torn de Jason Remeseiro, hui ha sigut el nou porter holandés qui ha sigut presentat davant els mitjans de comunicació.

Com a la presentació de Jason, primer ha sigut el president del València, Anil Murthy, el que ha tingut el torn de paraula després de veure un vídeo amb les millores parades de Jasper Cillessen.

Anil ha volgut donar-li la benvinguda a Cillessen dient que “el València vol jugadors compromesos” fent referència que el porter holandés tenia ofertes econòmicament millores però no donaven una oferta esportiva com la del conjunt de Mestalla.

Una vegada el president ha terminat el seu discurs, ha sigut moment perquè els companys de la premsa hagen preguntat a Cillessen.

Pregunta: El teu cognom es pronuncia “Cilesen” o “Silesen”? Quina ha sigut la teua motivació principal per a vindre al València?
Cillessen: “El meu nom es pronuncia “Silesen”, però “Cilesen” també està bé, no n’hi ha problema. La meua motivació és jugar tot perque el València es un gran equip amb gran história”.

Pregunta: Dius que has vingut per ha jugar, però això t’ho ha dit Marcelino?
Cillessen: “Jo només he parlat amb el míster per telèfon. Estic ací per a jugar, però això és decisió de l’entrenador, ho donaré tot per a jugar.”

Pregunta: Quan et diu el València que està interessat en tu?
Cillessen: “A les meues vacances em va cridar el meu representant, jo amb la selecció no volia saber res i quan va terminar la Nations League es va fer tot”.

Pregunta: Ací a Mestalla hem tingut molt bons porters, això és una motivació per a tu? Com és Cillessen com a porter, quines són les seues millors qualitat?
Cillessen: “Sí, és una motivació per a mi, sóc un porter molt tranquil fora del camp, dins del camp el més important per a mi és guanyar i la meua intenció és jugar i guanyar”.

Pregunta: Marcelino va baixar les xifres de gols rebuts a 35 gols, és una motivació per a tu baixar eixa xifra?
Cillessen: “Clar. A l’Ajax en vaig rebre 23, el València té bona defensa, així que sí”.

Pregunta: Quan decideixes que no vols ser més temps suplent al Barcelona i vols vindre al València?
Cillessen: “Tinc 30 anys i després de tres a la banqueta, estic preparat per a jugar altra vegada, serà millor per a mi i per a la Selecció d’Holanda”.

Pregunta: Has parlat en algun jugador de l’equip? Coneixies a algun jugador del València?
Cillessen: “Sols amb Murillo, perquè estàvem junts al Barça, després no, sols a la selecció amb Koeman i a les vacances amb Maduro, però només, no he tingut temps”.

Pregunta: Has parlat amb Jordi Alba o Valverde del València? I la motivació que té jugar a Mestalla, que ja el coneixes com a visitant.
Cillessen: “Amb Jordi un poc, però no. Fa dos anys vaig jugar ací la Copa i Mestalla és Mestalla, vull jugar ja”.

Pregunta: El València és un pas endavant a la teua carrera?
Cillessen: “Clar, he passat d’estar a la banqueta a jugar, és un pas endavant”.