La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cheryshev estarà entre dos i tres setmanes de baixa
,

Cheryshev estarà entre dos i tres setmanes de baixa

COMPARTIR
728-90

L’espectacular victòria a El Sadar va deixar dos notícies negatives. Cheryshev i Gayà van ser substituïts per Hugo Duro i Foulquier respectivament, ja que els dos van sentir molèsties. Durant el dia de hui es faran proves mèdiques als dos jugadors, però el diagnòstic del rus ja es coneix.

De 2 a 3 setmanes

Segons ElDesmarque Valencia, el seu esquinç l’apartarà dels terrenys de joc entre 2 i 3 setmanes. D’esta manera, Bordalás es queda sense el seu extrem esquerre titular quan s’apropen els partits més difícils d’este inici de temporada: el Madrid a Mestalla i la visita al Ramón Sánchez Pizjuán.

Col.locar a Guedes en l’esquerra

Feia la impressió que l’entrenador alacantí havia recuperat la millor versió de Cheryshev, però ara ha de reinventar-se i té dos opcions. La primera, llevar a Guedes de la posició on està rendint a un nivell brutal i col.locar-lo a l’esquerra, mentres que a Maxi l’acompanyaria Hugo Duro, Manu Vallejo o Marcos André.

Factor Hélder Costa

La segona opció passa per veure debutar amb la camiseta del València a Hélder Costa. No era una petició expressa de Bordalás, però finalment el jugador del Leeds va arribar i aportarà més qualitat a la plantilla blanquinegra. Ahir no va tindre minuts, però l’afició espera prompte la seua participació.

El que és segur és que Bordalás ha perdut a Denis Cheryshev per a este mes de setembre. Falta saber per qui es decanta per a substituir al rus.