La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cheryshev entrena amb la resta del grup
,

Cheryshev entrena amb la resta del grup

COMPARTIR

728-90

El València s’enfrontarà demà al Cadis a les 18:30 a l’estadi Nuevo Mirandilla. L’equip de la Capital del Túria vol tornar al camí de la victòria després de tres partits consecutius sense poder aconseguir-lo. Per a poder arribar al partit en les millors condicions possibles, la plantilla ha eixit a entrenar al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Cheryshev i Piccini treballen amb el grup

Pel que respecta al dia de hui, hem observat com Denis Cheryshev ha començat l’entrenament amb la resta dels seus companys. El futbolista rus ja ha superat l’esquinç que va sofrir al genoll en el partit davant Osasuna. D’esta forma, Bordalás recupera a un jugador que havia sigut titular les primeres quatre jornades de lliga.

També destaquem la presència de Cristiano Piccini. El lateral italià continua encadenant entrenaments i espera poder recuperar-se definitivament del calvari que està sofrint amb esta lesió al genoll. L’objectiu de Piccini és tornar a entrar en una llista de convocats.

Thierry, Gayà i Soler les absències a l’entrenament

D’altra banda, el jugador que no ha entrenat amb el grup ha sigut Thierry Correia. El futbolista portugués pareix que no s’ha recuperat encara de la seua lesió i a falta d’un dia per al partit, la seua presència davant el Cadis és prou complicada.

Els altres futbolistes que tampoc han entrenat han sigut José Gayà i Carlos Soler. Els dos jugadors continuen recuperant-se de les seues respectives lesions i encara no estan preparats per a treballar amb la resta dels seus companys. La idea dels dos futbolistes del València és utilitzar l’atur de seleccions per a treballar bé i poder arribar al partit del Camp Nou davant el FC Barcelona, el qual serà el dèsset d’octubre.