La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cesar Sánchez dimiteix
,

Cesar Sánchez dimiteix

COMPARTIR

728-90

Continua la vesprada frenètica a les oficines del València CF de la capital del Túria després de la derrota d’ahir al derbi valencià on el club valencianista va demostrar que no jugava a res.

Després de la destitució en la vesprada de hui de l’entrenador valencianista Albert Celades després del vergonyós arranc de lliga després de la pandèmia ara serà Cesar Sánchez qui abandone el club després de no sentir el recolzament del màxim accionista.

Un director esportiu sense ser presentat

El nom de Cesar Sánchez s’ha vist envoltat de polèmica des del seu nomenament després de no dur a terme cap tema esportiu en la parce·la valencianista.

La no renovació de Garay, els problemes amb la primera plantilla, la renovació de Ferran i Hugo Guillamón han fet que la persona de Cesar Sánchez haja estat qüestionat per tot el valencianisme en la seua etapa.

Cesar ha informat a la plantilla què Celades es quedava

En el dia de hui Cesar Sánchez havia mantingut una reunió amb els capitans per a informar que Celades es quedava fins el partit davant l’Athletic Club del pròxim dimecres.

Una paraula que s’ha vist incomplida quan en la vesprada de hui el propi club ha emés un comunicat informant de la destitució del tècnic després de la decisió del màxim accionista.