La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Tant de bo el València del partit davant el Chelsea tinga continuïtat”
,

Celades: “Tant de bo el València del partit davant el Chelsea tinga continuïtat”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València, Albert Celades, va expressar el seu desig que el joc desplegat pel seu equip aquest dimecres en la Lliga de Campions davant el Chelsea puga tindre continuïtat aquest dissabte en la Lliga davant el Vila-real.

“Ojala vegem al mateix València, és un gust per a tots”, va explicar el tècnic en una roda de premsa en la qual va reconèixer que encara no han tingut en cap partit la continuïtat en els noranta minuts al nivell que volen.

L’entrenador del València va dir que confia que el transcendental partit contra l’Ajax d’Amsterdam del 10 de desembre no descentre als jugadors en la Lliga. “Hi ha un parèntesi i el nostre treball és intentar que estiguen centrats en el Vila-real. El partit contra l’Ajax encara queda lluny i han de passar moltes coses fins a eixe moment”, va avançar.

Celades va admetre que no poden estar contents després d’haver tingut “tan a prop” la classificació i no haver-la tancat. “No estem contents amb el resultat numèric, però en tot lo altre estem molt satisfets”, va asseverar.

El tècnic català va agrair el comiat que els va brindar l’afició el dimecres malgrat no aconseguir el triomf que els hagués classificat per als vuitens de final i va demanar que es mantingui en el duel autonòmic.

“Estem parlant molt del sobre l’esforç que van fer i valorem molt l’ajuda de la gent. Demà passarem per dificultats tant per de on venim com pel rival i necessitem aquesta ajuda de la gent”, va assenyalar.

Del Vila-real va dir que la seua opinió és bon. “És un magnífic equip molt ben dirigit i que té excel·lents jugadors, però no és una opinió només meua. Hi ha diferents futbolistes en les seleccions i no sé si en aquesta convocatòria d’Espanya o en l’anterior van ser l’equip que més va aportar”, va comentar Celades.

Per això i independentment de la ratxa negativa que porta el Vila-real, Celades va apuntar que jugaran contra un equip molt bo, amb jugadors molt bons que els obligaran a fer un partit molt bo.

Celades va parlar de l’anècdota que els dos entrenadors ajudants siguen germans i va confessar que ell té “molt bona relació” amb Quique Álvarez, segon de Calleja . “Serà especial per a ells encara que voldran guanyar sempre. També Calleja és un bon col·lega amb el qual tenim una bona relació”, va apuntar.

Preguntat per l’estat actual de José Luis Gayà i el seu futur, va recalcar que “pot arribar fins on vulga”.

“És un jugador d’alt nivell en un equip d’alt nivell. És un dels capitans al València i està sent important en la selecció. Malgrat ser un jugador jove des de fa temps és una realitat d’alt nivell. Només tenim paraules d’elogi per a ell. Tenir un jugador així i que sigui de la casa és un plus per a tots”, va reconèixer el tècnic.

SHEIN Many GEO's