La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades prova el seu primer onze a l’entrenament
,

Celades prova el seu primer onze a l’entrenament

COMPARTIR

728-90

Després de la tornada als entrenaments, el tècnic català, Albert Celades, ha pogut provar el seu primer onze a l’entrenament de hui. L’entrenador ha començat a estructurar la millor alineació per a arribar amb la millor formació possible a la represa de La Liga.

Celades ha decidit per col·locar una aposta personal a l’onze. Formar la parella al centre de la defensa amb Guillamón i Paulista, acompanyats a les bandes per Gayà i Florenzi. Al centre del camp se situaven Parejo i Coquelin, i els interiors eren Carlos Soler i Guedes. A la davantera, ha provat a Rodrigo com a segon punta, acompanyant a Gameiro. Baix dels pals ha posat a Cillessen.

Els dos equips que ha format Celades a l’entrenament han sigut:

Equip 1: Cillessen; Florenzi, Paulista, Guillamón, Gayà; Soler, Parejo, Coquelin, Guedes; Rodrigo i Gameiro.

Equip 2: Jaume; Correia, Diakhaby, Mangala, Jaume Costa; Kang In, Wass, Kondogbia, Cheryshev; Vallejo i Maxi Gómez.

A més, Sobrino i Esquerdo s’han quedat fora per a possibles recanvis en qualsevol onze.

Celades ha sorprés amb l’absència de Diakhaby, Wass i Maxi en el primer equip. Al centre de la defensa, ha volgut provar amb Guillamón. D’altra banda, Wass podria ocupar el lloc al centre del camp, per això ha sigut col·locat a l’equip suplent. A més, Maxi Gómez ha acabat d’eixir d’una lesió i Gameiro s’ha postulat com a titular.

En el cas de Ferran, seguix recuperant-se del cop al genoll que va patir el passat diumenge i s’espera que reaparega en els pròxims dies.