La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Hem tornat a la línia després del partit davant el Sevilla”
,

Celades: “Hem tornat a la línia després del partit davant el Sevilla”

COMPARTIR

728-90

El tècnic Andorra ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha fet unes declaracions prèvies al partit de demà davant l’Espanyol.

“Sempre és una mala notícia que hi hagen jugadors lesionats. En este cas, Coquelin i Soler no van poder acabar el partit davant el Sevilla i no estaran disponibles davant l’Espanyol. És una desgràcia, però una oportunitat per a altres”.

“Des del canvi d’entrenador, l’Espanyol ha guanyat alguns partits fora de casa. Sabem que ens va a posar moltes dificultats. Estan intentant canviar la dinàmica després d’un inici en el qual no han tingut fortuna. Anem a la intenció de fer un bon partit i guanyar”.

“Veníem de dos partits on no tinguérem bones actuacions, però crec que davant el Sevilla la cosa va canviar. Vam fer una primera mitja hora molt bona. Després l’equip va reaccionar en una situació difícil, va aconseguir l’empat y va poder guanyar. Esta és la línia que volem”.

“És cert que aconseguirem desactivar al Sevilla i que no ens fera moltes ocasions. Però també és cert que ens va faltar arribar més i ser més contundents per a tindre accions més clares”.

“La situació del club no és la idea. És la realitat que tenim i no s’ha d’amagar. Sempre he dit que quan he vingut de visitant era molt difícil guanyar a Mestalla perquè l’afició suportava. I ara també és important que Mestalla suporte. Nosaltres sols tenim paraules d’agraïment a l’afició”.

“Hem tornat a la línia després del partit davant el Sevilla. Ens van deixar gelats els partits de Lille i Pamplona. Davant el Sevilla vam tindre moments molt bons i harem de donar-li continuïtat al joc”.

“No estem contents amb l’aconseguit fins ara. Estem en un club molt gran i el nostre objectiu és ser millors. La realitat és que ens està costant un poc i ho estem intentant. Seguim treballant per a això”.