La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Hem de millorar i ser més contundents”
,

Celades: “Hem de millorar i ser més contundents”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador valencianista Albert Celades ha comparegut davant els mitjans de comunicació com a prèvia del partit davant l’Atlètic de Madrid.

“Tot s’entrena. Totes les qüestions del joc es practiquen. Hem treballat la circulació com totes les setmanes. Som conscients que en Getafe ens superaren. No cal anar més enllà. He parlat amb Parejo i molts jugadors sobre el joc i coses que no són el joc”.

“Rodrigo no ha de passar per quiròfan, si fóra greu posaríem un comunicat mèdic, va estar en Barcelona passant una visita mèdica, porta temps jugant amb alguna molèstia”.

“Mangala és una opció més, no perquè Diakhaby haja tingut un mal partit a Getafe, sempre ha sigut una opció encara que hem contat poc amb ell”.

“L’Atlètic és un magnífic equip. Són molt sòlids i et castiguen a la mínima. És un dels grans de la lliga. Espere un partit difícil. Tenim una bona dinàmica a Mestalla i som optimistes”.

“Simeone em pareix un gran entrenador. Ha fet coses molt grans en l’Atlètic durant molts anys. A Valverde el tiraren fa poc quan era líder. Sabem on estem en esta professió”.

“L’arribada d’un central no és fàcil i el mercat és molt reduït. No és fàcil trobar a un jugador en esta situació. No hem desistit i seguim buscant per a poder portar a un jugador en eixa posició”.

“Està clar que m’agradaria que ens crearen menys ocasions. És una cosa obvia. Hem de millorar i ser més contundents. A Getafe ens va faltar això”.

“No veig cansat a l’equip. El calendari és molt exigent. Durant l’any hem tingut moltes lesions i alguns jugadors han participat menys de l’esperat”.

“Algun jugador es pot adaptar per a jugar de central. Ho valorem. L’altra opció és el filial. Estem pendents de la seua evolució, molts dies entrenen amb nosaltres. Alguns jugadors poden ajudar-nos en moments determinats”.

“Guedes pot jugar de segona punta. Està còmode ahí. És on més ha sigut al llarg de la seua carrera. També pot jugar a la banda com ho ha fet ací. Pot jugar per dins i per fora”.

SHEIN Many GEO's