La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “És per a sentir-se orgullós dels jugadors”
,

Celades: “És per a sentir-se orgullós dels jugadors”

COMPARTIR

728-90

El tècnic valencianista Albert Celades ha comparegut en roda de premsa després de la victòria del conjunt valencià per 0 gols a 1 amb gol de Rodrigo

“La veritat que estem contents. Guanyar ací és un treball molt complicat. Han fet un grandíssim treball i a seguir cap avant”

“Hem treballat el baló parat com s’han treballat altres conceptes del joc”

“Amb tot el respecte del món a totes les persones, vull que comencem a parlar de futbol. Mirem tots cap avant. Els jugadors han fet un esforç molt gran per a aconseguir aquesta victòria tant difícil. Arribar a la Champions és un any de treball. És per a sentir-se orgullós dels jugadors”

“La imatge del vestidor no pot ser altra que d’alegria. Els jugadors saben que costa molt guanyar en un camp com el de hui. Jo en camp moment m’he sentit sense el suport dels jugadors. Nosaltres internament passen coses que externament no es saben”

“Guanyar sempre és una alegria. Tenim que seguir treballant, que no ens desvie res. Per la part que ens toca hem de seguir una línea de millorar coses. Els futbolistes des del primer moment ens han mostrat el seu suport”

“Ahir vam treballar algunes coses i hui s’ha vist reflexat durant algunes situacions del partit. El mèrit és dels jugadors per la seua col·laboració. Nosaltres sols intentem ajudar”

“Guedes ha sigut una decisió meua. Parejo és el nostre capità i és una persona molt important dins i fora del terreny de joc. Ens ajuda molt”

“No tinc cap ego en deixar cap petjada en l’equip. M’han encarregat un treball i vaig a intentar dur-lo endavant de la millor manera. Tenim poc de temps per a entrenar. Anem incorporant noves coses sense deixar perdre tot lo bo que tenia aquest equip abans de la nostra arribada”