La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “El gol de l’empat ens ha deixat tocats”
,

Celades: “El gol de l’empat ens ha deixat tocats”

COMPARTIR

728-90

“La nit ha sigut increïble. La gent s’ho ha passat molt bé. Hem fet un esforç increïble. Sent entrenador estic orgullós.”

“Hi ha que valorar els rivals. El dia de l’Ajax es va jugar molt bé. Hui ha sigut un partit molt obert. La clau ha estat en què no hem tingut la capacitat per a finalitzar les jugades”.

“En quan al part mèdic, la senyal és el que ha passat al camp. Han acabat molt cansats. Valorarem les situacions individuals. Si algú s’ha meredcut guanyar hem sigut nosaltres. Hem volgut anar a guanyar el partit”.

“Jo crec mai he vist mai falta d’intensitat. L’altre dia ens guanyaren, però no per falta d’intensitat. La situació en el vestidor no és d’alegria. Anem a deixar que els jugadors es recuperen i descansen bé”.

“Tenim la sensació que hem merescut més. Ha hagut moments del partit que han marcat el final. Hem arriscat molt perquè voliem guanyar”.

“Està clar que ens agradaria fer més gols. Els gols segur que quan té ixa qualitat, els gols arribaran”.

“Ens havera agradat arribar al final en avantatge. Jo destacaria l’ambició de l’equip. Hem perdut una oportunitat”.

“Gayà tenia la missión de jugar més profund”.

“Jo crec que arribar a l’última jornada depenent d’un mateixa no està mal. Son equips de màxim nivell i anirem amb la il•lusió de guanyar”.

“Garay ha sigut un exemple. Tot el món vol jugar partits com el de hui”.

“L’empat no se si és just o no, però la meua opinió es que hem pogut guanyar. Hem tingut les ocasions més clares”.

“En la primera part estava tot més equilibrat. El gol de l’empat ens ha deixat tocats. Amb el partit més obert hem intentat arribar a la porteria contrària més ràpidament”.