La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Costa molt traure els partits avant”
,

Celades: “Costa molt traure els partits avant”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador català del VCF, Albert Celades, ha comparegut en roda de premsa abans de viatjar cap a Ipurua.

“Ferran i Guedes és una opció que ens estem plantejant. Tenen velocitat, desbordament i clar que ens plantejem que puguen jugar junts i en altres posicions que no siga la banda”.

“No és que ens estiguen donant vida, sinó que la lliga està molt igualada, a tots ens està costant molt guanyar, ja ho era abans de l’aturada i ara també. Els partits costen molt traure’ls avant, no és una final, però cada vegada queden menys partits. Anem a trobar-nos un partit molt complicat, ells estan necessitats de punts i eixa necessitat pot dificultar encara més el partit”.

“El vestidor es troba molt bé. Les reunions les mantenim periódicament, són situacions normals del dia a dia. El resultat de l’altre dia, no encaixar… estem contents i ja pensant en l’Éibar”.

“Les opcions que tingam van a dependre de nosaltres mateixa. Ningú està guanyant fàcil, el ritme de joc, el clima, el context… estem vegent la importància de posar-se per davant al marcador, hi ha situacions que se fan importants. El grup està bé i demà sabem que és un partit difícil, però a veure fins on som capaços d’arribar”.

“La meua relació amb Diakhaby és bona, ell està bé, seguim tenint la confiança en ell i segur que ens va a ajudar en els partits que queden de lliga”.

“És massa temps sense guanyar fora de casa, no hem tingut bon rendiment en alguns partits i hem de canviar eixa dinàmica. Si vols estar a les posicions altes, has de millorar-ho”.

“No sabia que anava a tindre tanta repercusió eixe comentari, però estem satisfets amb el rendiment d’Hugo, ho ha jugat tot des de la tornada. La realitat són els fets més que les meues paraules”.