La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Anem amb ànims de superar esta situació”
,

Celades: “Anem amb ànims de superar esta situació”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador valencianista Albert Celades ha comparegut davant els mitjans de comunicació abans de visitar Donosti.

“Hi han moltes dificultats. No és una novetat, ja hem pensat de tot però la realitat és la que és, tenim molts lesionats i no hem posat cap excusa, ara tampoc l’anem a posar. Ens enfrontem a un equip molt bo i haurem d’adaptar-nos. Serà una oportunitat per a la gent que no juga habitualment”.

“Portem així tota la temporada, esperem recuperar a gent en les pròximes setmanes, però és que van aiguant nous, eixa és la situació que portem temps vivint. Anem amb ànims de superar esta situació, no és nova per a nosaltres”.

“No és la situació ideal, però és la que tenim. Hi ha jugadors jugant més minuts dels que ens agradaria, però debut a les circumstàncies creiem que és el millor per a afrontar els partits. Jo valore molt l’esforç de l’equip perquè en situacions molt adverses hem tret un bon rendiment”.

“Sempre hem parlat que és un club molt gran i l’exigència és màxima. Haurem de tindre una mentalitat de guanyar sempre. No hi ha cap dubte que amb açò és més difícil i costa més, però l’exigència és molt alta i l’esforç que estem fent és molt gran. No cal mirar més enllà de demà perquè no sabem el que ens anem a trobar”.

“L’altre dia en Itàlia parlàvem del tema i portem tota la temporada amb esta situació ens ha donat temps a mirar moltes coses, tipologia d’entrenament, gespa… la realitat és que no tenim una resposta exacta. El tipus de lesions és molt diferent, de llarga durada de Piccini i Garay, traumatismes, lesions musculars, articulars…”

“Hem cregut que Kondogbia es quedara dins fent treball, és complicat per als que jugaren l’altre dia perquè encara estan cansats, ha fet altre tipus de treball i està bé per a jugar”.

“La derrota va ser dura, la situació de la derrota, les lesions… fa que superem esta situació, donar el millor de cadascun i esforçar-nos”.

“Jo respecte totes les opinions des del primer dia que vaig arribar, he tingut moltes crítiques des del principi, no és novetat. És la convivència que tinc i ho porte el millor possible. Estic centrat en el que puc controlar com el partit de demà”.

“Ningú vol desfer-se de jugadors que no es poden respondre en una part important de la temporada, la dificultat és major per això. Seguim en ell i no descartem res. No puc assegurar res”.

“A Hugo el conec de les inferiors de la selecció i tinc una molt bona opinió d’ell. És molt habilidós, té bona tècnica i clar que pot millorar en moltes coses, com els joves i no tan joves. Crec que ens pot ajudar i per això ha entrat en la convocatòria”.