La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ceballos es quedarà a l’Arsenal
,

Ceballos es quedarà a l’Arsenal

COMPARTIR

728-90

Els primers dies de Cesar Sánchez al capdavant de la direcció esportiva valencianista van dur unes reunions amb els agents del jugador Dani Ceballos.

La presa de contacte era per a saber el rol del jugador nascut a Utrera a l’Arsenal i ahí és on van eixir les opcions per a poder arribar al València CF.

Emery va demanar a Ceballos el passat mercat estival, però les coses no li anaren bé, cosa que va provocar la seua destitució. A més, el jugador andalús va patir una artiga fibril·lar i ha estat 7 setmanes de baixa. Després de recuperar-se, Arteta no ha comptat amb ell.

El Madrid es va negar a facilitar la seua arribada

Celades coneix al jugador ja què el va entrenar en la selecció sub-21 i és per això que la elecció de Ceballos en cas d’eixir de l’Arsenal era poder vindre al club valencianista.

El Madrid, propietari dels seus drets, es va negar a facilitar la seua arribada ja què no volia reforçar a un equip que lluita en les posicions altes de la lliga i que, a més, pot creuar-se en qualsevol eliminatòria de Copa

Ceballos continuarà en l’Arsenal

En els últims dies el jugador ha canviat la forma de veure la seua situació a la capital anglesa i eixe motiu sumat a què l’Arsenal no volia trencar la cessió han fet que el jugador canviarà la seua mentalitat.

El jugador per tant no vindrà al València CF en aquest mercat hivernal

SHEIN Many GEO's