La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ceballos es quedarà a l’Arsenal
,

Ceballos es quedarà a l’Arsenal

COMPARTIR

728-90

Els primers dies de Cesar Sánchez al capdavant de la direcció esportiva valencianista van dur unes reunions amb els agents del jugador Dani Ceballos.

La presa de contacte era per a saber el rol del jugador nascut a Utrera a l’Arsenal i ahí és on van eixir les opcions per a poder arribar al València CF.

Emery va demanar a Ceballos el passat mercat estival, però les coses no li anaren bé, cosa que va provocar la seua destitució. A més, el jugador andalús va patir una artiga fibril·lar i ha estat 7 setmanes de baixa. Després de recuperar-se, Arteta no ha comptat amb ell.

El Madrid es va negar a facilitar la seua arribada

Celades coneix al jugador ja què el va entrenar en la selecció sub-21 i és per això que la elecció de Ceballos en cas d’eixir de l’Arsenal era poder vindre al club valencianista.

El Madrid, propietari dels seus drets, es va negar a facilitar la seua arribada ja què no volia reforçar a un equip que lluita en les posicions altes de la lliga i que, a més, pot creuar-se en qualsevol eliminatòria de Copa

Ceballos continuarà en l’Arsenal

En els últims dies el jugador ha canviat la forma de veure la seua situació a la capital anglesa i eixe motiu sumat a què l’Arsenal no volia trencar la cessió han fet que el jugador canviarà la seua mentalitat.

El jugador per tant no vindrà al València CF en aquest mercat hivernal