La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler: “Tenim grans esperances a l’Europa League”
,

Carlos Soler: “Tenim grans esperances a l’Europa League”

COMPARTIR
330-120

Carlos Soler va complir 100 partits amb el Valencia CF enfront del FC Krasnodar, rival contra el qual barallaran este dijous per una plaça en els quarts de final de la UEFA Europa League. Aconseguir eixa xifra de partits amb sol 22 anys en un club tan exigent com el Valencia CF no és fàcil, com no ho va ser arribar a l’elit després d’entrar amb sol 7 anys en l’Acadèmia VCF, com repassa en aquesta entrevista per a la UEFA.

“Sóc d’un dels barris de València i vaig començar a jugar amb cinc anys a Bonrepòs, un poble pròxim perquè el meu germà, que té sis anys més que jo, jugava allí. Vaig entrar en l’Acadèmia del club amb 7 anys i ara tinc 22. Recorde el primer dia que vaig vindre ací, tenia por perquè no sabia què anava a trobar-me, qui anaven a ser els meus companys i què em demanarien que fera. Era l’Acadèmia, però no deixava de ser el Valencia CF. Va ser un desafiament realment emocionant per a mi”, reconeix Carlos.

Exemple per a tots els que somien algun dia amb ser futbolistes, Carlos reconeix que s’assega “molt identificat amb el Valencia CF i pense que l’aficionat també amb mi, com ocorre amb tots els jugadors formats en l’Acadèmia. Ser d’ací, jugant en l’equip del qual eres, el de la teua terra, la veritat és que un sent molta il·lusió”.