Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

+  PRIMER EQUIP

Cancelo brilla al passe a la Final de Portugal Sub21

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2015

La Portugal sub21 de Joao Cancelo disputarà la gran final de la cita continental després de vèncer per 5 a 0 a la tot poderosa Alemanya, a les semis de l’Europeu que esta celebrant-se a la República Txeca.

En clau blanquinegra, Cancelo ha pogut sumar-se a la festa del combinat portuguès. Al minut 64 ingressava al verd per tal de revolucionar en la mesura del possible el partit. En els poc més de 25 minuts que el jove lateral a disposat ha pogut ser participe del gol que tancava el marcador, el 5è, donant l’assistència. Més tard, Joao era objecte de falta i agressió per lo que provocava la roja en un rival alemany.

La curiositat de l’encontre és la posició on Cancelo ha participat al partit. Rui Jorge, tècnic de la sub21 portuguesa ha col·locat al lateral dret valencianista de carriler per l’esquerra donant-li una llibertat de moviments que, amb el marcador favorable, ha ajudat a vore grans accions d’atac del jove lateral luso.