La millor informació del ValènciaCF en valencià

Camarasa i Baraja tampoc renovarien en el lloc de Gayà i Soler
,

Camarasa i Baraja tampoc renovarien en el lloc de Gayà i Soler

COMPARTIR

728-90

Fa uns dies, Santiago Cañizares, llegenda del València CF, va fer unes polèmiques declaracions en les quals explicava que ell no renovaria amb el club de la Capital del Túria en la posició de José Gayà i Carlos Soler. Les paraules del porter van sorprendre molt a l’afició que no s’esperava eixa resposta d’uns dels seus ídols.

Camarasa opina sobre la renovació de Gayà i Soler

En esta ocasió, la pregunta ha sigut repetida a altres llegendes del València CF. Açò ha ocorregut en l’acte d’entrega de la Senyera Original, el qual ha sigut organitzat per l’Associació del Xicotet Accionista del València. A este esdeveniment han arribat llegendes del club com Paco Camarasa, Rubén Baraja o Miguel Tendillo. El llegendari jugador ha sigut preguntat pels companys del diari Marca si renovaria en el lloc de Gayà i Soler. Esta ha sigut la resposta de Camarasa.

Desgraciadament jo tampoc renovaria, m’ho pensaria prou bé. Ara ells estan creixent i tenen uns objectius que igual el club actual no els pot oferir

Camarasa explica que els dos jugadors han arribat a un nivell molt gran. Els dos són titulars amb la selecció espanyola i podrien estar en un projecte esportiu superior, en el qual podrien jugar la Uefa Champions League totes les temporades.

Les paraules de Baraja

D’altra banda, Rubén Baraja també ha parlat amb els companys d’Á Punt sobre esta situació. El mític centrecampista del València CF declarava que es pensaria molt la seua renovació pel tema esportiu. Per tant, Baraja també es plantejaria no renovar amb l’equip valencià. No obstant això, el Pipo Baraja va llançar un missatge d’esperança a l’afició i als dos jugadors: “En València sempre tens l’avantatge que et sentiràs estimat”.