La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás repassa els seus primers dies al València CF
,

Bordalás repassa els seus primers dies al València CF

COMPARTIR

728-90

Bordalás està molt content amb la seua arribada al València CF. El tècnic alacantí mai ha amagat que un dels seus objectius era entrenar en el club de Mestalla, un fet que va poder fer-se realitat una temporada abans. No obstant això, la pandèmia va obligar a retardar les competicions europees i l’entrenador, en aquell moment al Getafe CF, va decidir continuar en l’equip madrileny una temporada més.

En una entrevista per a la revista anglesa del València CF, Batzine, Bordalás ha repassat els seus primers dies com a entrenador del València CF.

“En el moment en què vaig arribar ací es notava que era un gran club per tots els detalls que envoltaven la meua arribada, des de la recepció dels aficionats fins a l’abast dels mitjans. Això és el que passa quan véns a un club gran”.

“El València CF és un club històric, no sols en La Lliga sinó a nivell internacional. Tenia moltes ganes de vindre i ara estic molt emocionat de ser ací. Tots els dies és un procés deaprendizaje i m’he adaptat molt bé”.

Amb l’objectiu de millorar cada dia

“A partir d’ara, no hi ha metes a llarg o curt termini. El meu únic objectiu és millorar cada dia, i espere això es veja en el camp. Per al final de la temporada, aquests jugadors seran millors del que són hui”.

Valorat i respectat pels valencianistes

“La gent m’ha rebut molt bé i estic molt content amb el suport que tinc. No tinc res més que bones coses que dir sobre els fans. Espere poder retornar-los una mica del seu amor”.