La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás recupera efectius
,

Bordalás recupera efectius

COMPARTIR
728-90

El València CF està tenint una pretemporada complicada a tots els nivells. Primer, perquè no està podent fitxar cap futbolista. Segon, perquè tampoc dóna eixida als jugadors que estaven en el mercat. I, tercer, perquè la càrrega física de Bordalás està afectant i molt a la plantilla, acostumada a un ritme menys exigent d’entrenament.

Prova d’això és que la infermeria del club de Mestalla està pràcticament plena… sense començar la temporada. En la porteria, ni Jasper Cillessen ni Jaume Doménech estan disponibles per a l’entrenador. El d’Almenara, a més, mira de prop la porta d’eixida, ja que Mamardashvili i Rivero estan quallant bons partits.

D’altra banda, Piccini no ha pogut ressorgir tampoc aquest estiu i tot sembla indicar que no tindrà lloc en la plantilla final, encara que la seua eixida serà complicada de realitzar davant la falta d’interessos. Situació molt diferent a la de Yunus que, encara que siga dubte fins al debut de lliga, sembla que serà molt important per al tècnic alacantí.

Bordalás recupera futbolistes per al final de la pretemporada

Hi ha fins i tot jugadors que no han debutat aquesta pretemporada, com Toni Lato, Álex Blanco o Koba Koindredi, o altres han disputat minuts però que es van haver de retirar amb molèsties, com Vicente Esquerdo o Uros Racic.

Segons informa El Desmarque Valencia, aquests futbolistes ja milloren de les seues respectives molèsties i podrien estar prop de tornar a jugar abans de l’inici de lliga. Bordalás continua sense fitxatges, però agrairia, almenys, tindre a la seua plantilla a plena disposició