La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás prova amb Gayà, Soler i Cheryshev com a titulars
,

Bordalás prova amb Gayà, Soler i Cheryshev com a titulars

COMPARTIR
728-90

La baixa de quatre jugadors fonamentals per a l’esquema de Bordalás ha provocat que el València haja rebaixat la seua evolució a la classificació a estes últimes jornades. No obstant això, l’entrenador alacantí recupera esta setmana als dos capitans: Carlos Soler i Gayà, i a Denis Cheryshev. Segons Ser Deportivos Valencia, els tres apunten a titulars este diumenge.

I és que Bordalás hui ha provat un onze a l’entrenament on els tres eren de la partida, mentres que Thierry Rendall hui no s’ha exercitat amb els seus companys, i per tant el més probable és que no estiga disponible per al Camp Nou.

Així, este és l’onze més previsible del València per a enfrontar-se al Barça:

Porteria

El més normal seria apostar per la continuïtat de Jasper Cillessen. El porter holandés salvà un punt a Mestalla davant l’Athletic amb una parada espectacular a l’últim minut. Mamardashvili continuarà a la banqueta i ni Jaume ni Cristian Rivero són una opció en Lliga per a José Bordalás.

Defensa

La parella de centrals titular seran Gabriel Paulista i Diakhaby. Amb Alderete sancionat per cinc targetes grogues el jugador francés és l’alternativa més lògica. Al lateral esquerre torna el capità José Luis Gayà, mentres que per la dreta actuarà Foulquier per la baixa de Thierry Rendall.

Centre del camp

Tot fa indicar que Bordalás repetirà la parella del centre del camp que millors resultats li dona: Hugo Guillamon i Daniel Wass. Les novetats apareixen per les bandes, on Carlos Soler i Cheryshev reapareixen i apunten a titulars, deixant en la banqueta a Yunus Musah i Hugo Duro.

Davantera

L’únic segur és que Guedes actuarà de segona punta. El seu rendiment fins ara és espectacular i porta quasi tot el pes de l’equip en atac. Ara bé, el dubte es troba al davanter centre, Bordalás és conscient que Maxi Gómez és el titular, però Marcos André està fent mèrits per a comptar amb més minuts.

Possible XI

Així, el possible XI queda de la següent manera:

Porteria: Jasper Cillessen.

Defensa: Foulquier, Paulista, Diakhaby i Gayà.

Centre del camp: Soler, Wass, Guillamon i Cheryshev.

Davantera: Guedes i Maxi Gómez.