La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás dona dia lliure a la plantilla
,

Bordalás dona dia lliure a la plantilla

COMPARTIR

728-90

El València no s’entrenarà hui després de la càrrega de partits que acumula l’equip. Ahir, els titulars van tindre sessió de recuperació i hui no hi ha cap convocatòria a Paterna, però Bordalás està pendent de l’evolució física de quatre jugadors que estan amb molèsties: Thierry Rendall, Toni Lato, Guedes i Foulquier.

Guedes i Foulquier

Els quatre tenen possibilitats d’arribar al partit del dissabte, però els que millor ho tenen són Guedes i Foulquier. Els dos acabaren el partit del Camp Nou amb molèsties, principalment el portugués, qui va sofrir una quantitat espectacular de faltes per part de molts jugadors del Barça. Foulquier, per la seua part, no va acabar el partit.

Thierry i Lato

D’altra banda, la lesió de Thierry Rendall s’està allargant més del que esperava el club, mentres que les previsions amb Lato és que entrene prompte amb el grup i siga el suplent de Gayà ja esta setmana. La resta de jugadors ja està disponible, tot i que alguns com Cheryshev encara necessiten ritme de competició.

Mallorca, una final

El partit a Mestalla davant el Mallorca es presenta com una final. El València porta cinc partits sense guanyar i dos punts dels últims quinze. Tot i que les sensacions són millors que els punts aconseguits al final el que mana és la classificació, i ara mateix el conjunt blanquinegre es troba a quatre punts d’Europa.