La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás demana a crits el “6”
,

Bordalás demana a crits el “6”

COMPARTIR
728-90

El València CF ha de decidir-se en el fitxatge del migcampista. Davant la impossibilitat d’invertir en jugadors com Mauro Arambarri o Jefferson Lerma, l’equip està causant molt la falta d’un jugador de perfil defensiu en el mig del camp, el qual ahir va estar liderat durant molts minuts per dos centrals.

El resultat en pretemporada no és important, però Guillamón no ha jugat de central encara i l’equip està patint molt en aquesta posició. En tot el que portem d’estiu, Bordalás no ha pogut assajar en aquesta zona del camp amb jugadors que de veritat tinguen opcions de ser titulars el primer partit de Lliga contra el Getafe.

Lerma segueix damunt de la taula, Arambarris’allunya

Arambarri és, ara, missió impossible. El Getafe no cedirà el pols i tampoc el València CF seria capaç de posar 7 o 8 milions d’euros fixos si abans no traspassa a algun actiu, una tasca que cada vegada sembla més complicada.

No obstant això, Lerma continua sent una opció, ja que el Bournemouth si que afluixa les seues pretensions i seria capaç d’acceptar una cessió amb opció de compra obligatòria. Això sí, una cessió remunerada. El jugador veu amb bons ulls vindre al València CF i el club ja ho sap, però ha de donar eixida a algú per a poder posar 2 o 3 milions per la cessió del colombià.

Bordalás comença a impacientar-se: hi ha més opcions en aquesta posició

Tal com hem estat informant en Blanquinegres, la llista de migcampistes que tanteja el club és bastant àmplia: Arambarri, Lerma, Mascarell, Gudelj o Eteki, entre altres.

El problema és el de sempre: el València CF no té marge de maniobra per a fitxar, per la qual cosa es fa molt difícil invertir en les primeres opcions (Arambarri o Lerma), i cada vegada és més factible que el club acabe apostant per un jugador de perfil més baix (Eteki), encara que sempre amb la limitació coneguda que no pot gastar.