La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bombai aclareix perquè no hi ha versió de l’himne en valencià
,

Bombai aclareix perquè no hi ha versió de l’himne en valencià

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València CF va presentar el passat dimecres 4 de juliol a “L’acte d’Obertura del Centenari” la cançó del Centenari feta pel grup valencià Bombai.

Apel·lant a la història, al sentiment i a Mestalla, Bombai ha compost un himne amb lletres molt sentimentals i emotives que repassen els moments més importants d’aquests cent anys de valencianisme. Amb una música emotiva, motivacional i plena de força, l’himne del Centenari del València ha inundat amb les seues notes el Palau de les Arts, i els allí presents, que no van dubtar en aplaudir amb força en quant ha finalitzat.

Una proposta que va generar molta polèmica perquè no té una versió en valencià i que els components del grup Bombai han explicat la seua versió dels fets al programa Tribuna Deportiva:

“El València CF vol que seguim les seues directrius i que siga una cançó en castellà perquè és un acte internacional on volien que el club cresca més enllà de les seues fronteres. Nosaltres, com a Bombai, si el València CF ens crida i ens diu que fem una cançó en valencià, ho estem esperant estaríem encantats de fer-la. Molts de nosaltres som valencianoparlants en casa i no tenim cap problema però el València CF, de moment, no ens ha dit res”.