La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bogeria per la camiseta del Centenari
,

Bogeria per la camiseta del Centenari

COMPARTIR

728-90

Tot un èxit. La camiseta del Centenari del València CF està sent un absolut èxit de masses, així ho informa la Cadena SER. El disseny presentat per Adidas fa ara més d’un mes, ha encantat a l’afició que no ha dubtat en gastar-se els diners per tal de tindre un dels records fonamentals per a un aficionat valencianista. I és que, a més de l’elegant disseny, la il·lusió per la temporada que comença en una setmana i el fet d’estar en l’any que el club celebra els seus 100 anys de vida, han provocat que ja s’hagen venut tantes camisetes com en tot l’any passat. Una absoluta bogeria.

Des del club de Mestalla, asseguren que cap aficionat es quedarà sense la camiseta valencianista, però que cal tindre paciència. Adidas, com qualsevol multinacional, té establits ja el seu calendari d’enviaments massius d’equipació esportiva, i el pròxim en el València és novembre. Ara com ara, el club va rebent-ne a poc a poc, i per això la llista d’espera seguix sense avançar massa.

Així i tot, la satisfacció en el club és enorme. La il·lusió s’ha establit en l’entorn valencianista, provocant que en la primera setmana es veneren més camisetes que en el primer mes de la passada campanya. Es tractava d’un assumpte complicat, l’equipació del Centenari era tot un repte que pareix haver-se resolt amb molt d’èxit. L’afició està encantada i així ho està demostrant en un inici de temporada que està eixint a la perfecció.