La millor informació del ValènciaCF en valencià

Batzine remarca la defensa de l’ESPN a Meriton
,

Batzine remarca la defensa de l’ESPN a Meriton

COMPARTIR

728-90

Des de nord-americà preveuen una reconciliació a curt termini entre l’afició valencianista i el màxim accionista, Peter Lim.

L’ESPN parla que els mitjans de comunicació, no sols d’Espanya, sinó també en l’àmbit europeu, apinyen a Singapur. Però està clar que entenen el malestar dels aficionats després de vendre a part important de l’equip sense portar recanvis.

Batzine convida a llegir l’article

El mitjà americà compara la situació de l’entitat valencianista amb la del Dépor, ara en Segona Divisió B, o la de l’Espanyol, actual equip de Segona Divisió.

També és comparat amb el Màlaga, club que va ser comprat per un xec àrab i va arribar a jugar els quarts de final de la Champions amb Manuel Pellegrini com a entrenador. La gestió també va començar a ser nefasta i es quedaren estancats a la divisió de plata del futbol espanyol.

Però el que remarca Batzine (mitjà finançat per Meriton), és el ‘rescat’ que li va fer Peter Lim al VCF quan va comprar la majoria de les seues accions.

Lim va rescatar al VCF de caure en la liquidesa i el va comprar per a solucionar tots els problemes econòmics, a més de portar al club a l’elit europea.