La millor informació del ValènciaCF en valencià

Batzine afirma que els valencianistes que critiquen a Meriton són racistes
,

Batzine afirma que els valencianistes que critiquen a Meriton són racistes

COMPARTIR

728-90

La revista Batzine, subvencionada per Meriton, ha tornat a realitzar un article realment polèmic. Esta vegada, han escrit sobre el racisme en el futbol. Han ficat exemples de situacions on el racisme ha estat present i l’últim exemple de tots és el més sorprenent, ja que el València està involucrat dins de l’article.

Batzine afirma que és una paradoxa que els jugadors del València s’agenollaren en un entrenament per a fer un minut de silenci pel “Black Lives Matter”, i que d’altra banda, els aficionats del València realitzen insults racistes a Peter Lim i a la seua família per la seua gestió, ja que estos aficionats no representen al club.

Cada article de Batzine és un motiu més per enfadar-se i tractar de desfer-se de Meriton. Este escrit no fa més que donar-li urgència a totes les propostes que ja estan en marxa per salvar al nostre València, especialment a la de Libertad VCF. Censar és més important que mai en un context en el qual se’ns anomena racistes per criticar la pitjor gestió de la història del club.