La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ausilio: “El fitxatge de Cancelo és sols una qüestió econòmica”
,

Ausilio: “El fitxatge de Cancelo és sols una qüestió econòmica”

El director esportiu de l'Inter no es banya i el seu equip es juga la Champions en l'última jornada
COMPARTIR
330-120

Joao Cancelo és part de la sol·lució als problemes de fair-play financer que obliguen al València Club de Futbol a vendre jugadors per una quantitat pròxima als 45 milions d’euros nets abans del pròxim 30 de juny. I és que l’Inter de Milà, equip en el qual es troba cedit el portugués, es guarda una opció de compra de 39 milions d’euros que finalitza el pròxim 31 de maig. La intenció del combinat italià no és una altra que la de quedar-se al defensor però el control econòmic de la UEFA també provoca que ells no tinguen la capacitat financera com per a fer front al traspàs.

L’Inter té un problema similar al del conjunt blanc-i-negre i haurà de vendre per una quantitat d’entre 30 i 40 milions d’euros abans del 30 de juny i açò dificulta la possibilitat de fer efectiu el fitxatge de Cancelo abans de la data que marca el contracte que van signar tots dos clubs en una operació que va acabar amb Geoffrey Kondogbia defensant la camiseta amb la rata penada en l’escut.

L’Inter necessita guanyar a la Lazio a l’Olímpic de Roma per ser quart i classificar-se per a la pròxima edició de la Lliga de Campions. Un suposat que permetria als italians disposar de liquiditat per plantejar-se la compra. Unes circumstàncies que provoquen que el seu director esportiu, Piero Ausilio haja de ser prudent: “Les opcions de compra de Cancelo i Rafinha són una qüestió exclusivament econòmica. És inútil estar ací i amagar-se. Som els primers que ens alegrem d’haver-los fitxat. Estic ací per a decidir el que hem de fer”, va assegurar el mandatari a Premium Sport abans del partit en el qual l’Inter va perdre contra el Sassuolo per 1-2.

A més, Ausilio va recalcar que Cancelo els ha convençut a tots els nivells. “Des del punt de vista tècnic, és obvi el que s’ha de fer, però també hem de tractar amb altres aspectes. Sé que tenim complir amb diversos compromisos abans del 30 de juny i farem el possible i impossible per a seguir en esta direcció”.