Eva Tortajada , 28/03/2024

Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT

CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Atl. Saguntino-VCF Mestalla: Empat del Mestalla que continua sense conèixer la derrota (2-2)

Per Blanquinegres · 10 Septembre, 2016

El VCF Mestalla continua per la senda de sumar punts als partits per davant de totes les adversitats. Al derbi davant l’Atlètic Saguntino, primer enfrontament entre ambdós conjunts empat a dos gols gràcies als gols de Nacho Gil i Fran Navarro a la segona part del partit.

La prèvia del partit marcava una clara diferència de dinàmiques de resultats. El Mestalla arribava amb l’eufòria de les dos victòries i l’empat i el Saguntino per la seua banda no podia presumir encara de cap punt a la classificació. Amb estos ingredients el Saguntino va eixir davant el seu públic amb la garra del que busca trencar i iniciar una dinàmica més positiva, però era el Mestalla qui colpejava primer al marcador avançant-se amb el gol del Nacho Gil abans de la mitja hora de partit. Este gol però, no va poder ser celebrat perquè al minut l’Atlètic Saguntino tornava a signar taules amb el gol d’Esteve aprofitant-se de l’errada defensiva valencianista. Tot i l’electricitat del duel, el minut 45 va marcar el camí cap als vestidors.

Ja en la represa, el partit continuava instal·lat en la lluita continua, fins el moment de l’expulsió de Charlie. Amb les dos grogues del central hispà-anglés, el Mestalla havia de recompondre el seu esquema. Amb el contratemps solucionat, el Mestalla va tornar a recuperar sensacions positives. Prop va estar Aridai, pitxitxi de l’equip, en transformar les sensacions en avantatge al lluminós però el davanter canari va trobar-se amb el travesser al llançament d’una falta. El Saguntino per la seua banda, tractava de fer mal polsant el contraatac. Fruit d’esta forma de joc i amb la inferioritat numèrica del Mestalla, els del Camp de Morvedre s’avançaven a l’electrònic fent el 2 a 1 novament dels peus d’Esteve. De nou, però com al primer acte del partit, l’alegria anava a durar poc de temps i al minut el Mestalla es refeia amb el gol de Fran Navarro.

Finalment, tot i les diferents proves cap del dos equips tornà a fer variar el marcador i l’empat va ser el resultat final. Un empat per al Mestalla que fa que continue en el camí de no conèixer la derrota en el que va de competició, però cal tindre molt en compte que la competició apreta i la propera setmana es tornarà a viure un derbi d’alta tensió com serà rebre la visita de l’Hèrcules d’Alacant.