La millor informació del ValènciaCF en valencià

Molt atents a la Premier League
,

Molt atents a la Premier League

COMPARTIR
330-120

El València, com tot el món del futbol, estarà molt atent al mercat de fitxatges de la Premier League. En una decisió innovadora i avançant-se a la resta de lligues, l’anglesa tancarà el seu mercat abans que comence la competició, i no a la fi d’agost com de normal. Una anomalia que pot afectar de manera directa al València CF. El futur de Guedes, Batshuayi i Montoya es veu afectat per esta mesura i tots tres estaran molt pendents d’unes últimes hores frenètiques.

Montoya negocia ara mateixa la seua eixida del València CF, i a més del Betis, Southampton i Brighton s’han interessat pel lateral espanyol. El català té permís del club en el dia de hui per a poder negociar correctament la seua eixida, i tot pareix indicar que les pròximes hores seran les definitives.

Els casos de Guedes i Batshuayi són diferents. El lusità té clar que vol jugar al València, i el PSG que haurà d’acabar negociant amb el València. La Premier està atenta però després del ‘no’ a l’Arsenal d’Emery, ara és el Watford qui ha preguntat per ell. Ara bé, des del club valencianista estan tranquils. Creuen que Guedes acabarà al València, i més després de tancar-se el mercat més important en el futbol. Per la seua banda, el davanter belga del Chelsea, tal com va quedar clar en el dia d’ahir, vol jugar al València, i encara que s’acabe el temps de traspassos en Anglaterra, el València podrà seguir negociant amb el Chelsea per ell. No s’espera que el club londinenc que incorpore cap jugador, però sí que done eixida a diversos, i ací estarà el València. La seua cessió pareix un fet. 

Per altra banda, noms com André Gomes, Rodrigo Moreno o Simone Zaza, estaran atents a tot el que puga ocórrer en un dia que es presenta frenètic.