La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Watford rebutjà dos milions per Capoué
,

El Watford rebutjà dos milions per Capoué

COMPARTIR

728-90

Podria dir-se que, dins de la nul·la producció que està tenint el València CF aquest mercat en l’apartat de fitxatges, Etienne Capoué és el ‘culebró’ de l’estiu per als interessos del club. Obsessió esportiva de Javi Gracia, ja que és l’única exigència amb noms propis del tècnic navarrés, el migcampista francés és l’opció triada per a reforçar la medul·lar davant l’eixida de Parejo i Coquelin. No obstant això, l’operació s’ha enrocat en un punt complicat, però Murthy intentarà tornar a la càrrega aquesta setmana per a intentar tancar la seua contractació.

Segons informa Salva Folgado en Plaza Deportiva, les pretensions del Watford són el principal obstacle. Malgrat haver baixat a Championship, la família Pozzo està disposada a fer caixa amb l’eixida d’alguns jugadors que no volen seguir en Segona Divisió, com és el cas de Capoué. El València volia aconseguir una cessió sense opció de compra, una fòrmula que no va ser quasi ni escolta pels directius del Watford. Posteriorment, el club che va incrementar la seua proposta i arribà a oferir dos milions d’euros, que van ser de nou rebutjats amb una contraoferta d’uns huit milions d’euros, preu del que no es volen moure els anglesos.

L’entitat de Mestalla no està disposada a arribar a ixes xifres, però tractarà de tancar l’acord en uns quatre milions d’euros que puguen arribar a satisfer les expectatives dels anglesos, que segons el València demanen un preu fora de mercat per a un jugador de 32 anys. No obstant això, com també informa Salva Folgado, Anil Murthy també dubta en realitzar una contundent inversió en Capoué a causa de la urgència d’aconseguir el fitxatge d’un defensa central, on Jeison Murillo és l’opció més propera en estos moments. Aquesta urgència, a més, s’ha multiplicat amb la lesió de Mangala que hui coneixerà el temps de baixa de les molèsties que li van impedir jugar més de 15 minuts diumenge passat.