La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lim dóna l’OK per a la venda de Kondogbia
,

Lim dóna l’OK per a la venda de Kondogbia

COMPARTIR

728-90

Peter Lim no ha donat cap ‘OK’ per a l’arribada d’un jugador, però sí ho ha fet per a negociar una venda més: la de Geoffrey Kondogbia. Segons informa Deportes Cuatro, el màxim accionista del València acceptaria que el conjunt de Mestalla es quedara sense un dels jugadors més importants de l’equip fora dels terminis del mercat de fixatges, ja que la normativa només els acreditaria per a signar un jugador com a agent lliure.

L’Atlètic de Madrid, que va patir el pagament de la clàusula de Thomas Partey en l’últim dia de mercat, compta amb un mes per davant per poder contractar un jugador que puga sustituir el paper que portava a terme el nou jugador de l’Arsenal. Este nou jugador no podria ser inscrit per a la fase de grups de la Champions League, però en l’entitat madrilenya pareixen decidits a fer un esforç per fitxar a Kondogbia, que ja tindria un acord amb l’Atlètic de Madrid.

Els matalafers podrien destinar, segons informen fonts de La Lliga, uns 11-12 milions d’euros en un hipotètic traspàs. No obstant això, l’operació podria arribar a ser viable si l’Atlètic oferira un contracte llarg a Kondogbia, la qual cosa provocaria que l’amortització anual siguera menor i entrara dins dels paràmetres económics que es poden permetre. A més, segons diu Deportes Cuatro, Lim acceptaria, fins i tot, una cesió amb una clàusula de compra obligatòria.

Açò deixaria, si cap, molt més debilitat a un València que només comptaria amb Racic, Esquerdo, Soler i Wass per a formar un centre del camp que perdria les seues tres peces fonamentals en el mateix estiu: Coquelin, Parejo i, ara, Kondogbia.