La millor informació del ValènciaCF en valencià

Igor Gluscevic: “Esperem fer oficial demà la renovació de Racic”
,

Igor Gluscevic: “Esperem fer oficial demà la renovació de Racic”

COMPARTIR

728-90

L’acord per a la renovació d’Uros Racic és total, i prova d’açò és la presència del seu agent a les oficines de Mestalla per signar l’ampliació del seu contracte. Igor Gluscevic ha arribat acompanyat d’un abogat per possar la rúbrica final a una negociació que ha sigut bastant senzilla per la voluntat que ha mostrat Racic en tot moment per continuar al València CF. Igor, a més, ha atés als mitjans de comunicació a la seua eixida de les oficines de Mestalla, que s’ha produit sobre les 12 hores. L’agent de Racic ha manifestat que esperen “fer oficial demà” la renovació del jugador.

A més, ha indicat que el jugador està molt content per continuar vinculat al València CF i, qüestionat per la nova clàusula del jugador, Gluscevic només ha dit que “demà es tindran més detalls” sobre el contracte del serbi. Un contracte que el mantindrà vinculat, en principi, fins a l’any 2024, amb el corresponent increment salarial, ja que cal recordar que Racic va arribar a Mestalla com una aposta de Longoria i amb una fitxa de jugador del filial.

Ara, amb la seua condició de jugar del primer equip, aquestes condicions havien quedat molt desfasades. A més, l’alegria podria convertir-se en completa per a Racic el dissabte, ja que compta amb moltes possibilitats de ser titular davant la SD Huesca. Un partit, sens dubte, que seria especial per al jugador, ja que significaria el seu debut com a titular amb el València CF en La Lliga Santander.